Avantajele unei case de lemn rotund

Casele din lemn (rotund) asigura confortul termic mult visat, alaturi de ambianta rustica si ecologica.

Multi dintre noi viseaza la o casa personalizata, dupa preferintele si nevoile proprii. De regula, cei care vor sa isi ridice o casa de la zero isi indreapta atentia spre cele mai mici detalii. Aceste amanunte fac diferenta nu doar sub aspectul estetic ori cel decorativ, ci si pe planul personalitatii si al gustului in materie de casa.

O optiune tot mai des intalnita este cea a caselor din lemn, in detrimentul celor clasice din caramida, beton, metal ori alte structuri. Aceste case din lemn confera un mediu sanatos, ecologic, sigur si trainic din punct de vedere al durabilitatii.

Alegerea caselor din lemn drept viitorul camin, ori loc de refugiu la capatul unei saptamani istovitoare - in cazul unei case de vacanta - este o decizie inteleapta, mai ales daca vorbim despre lemnul rotund ca materie prima. Lemnul rotund confera un stil aparte constructiei atat la interior cat si la exterior. Asadar, te poti bucura de confort termic atat pe timpul verii, cat si pe durata iernilor geroase.

Avantajele unei case din lemn sunt multiple si nu reies obligatoriu din pretul de constructie, ci din costurile de mentenenta. Fara doar si poate, principalul atuu al unei case din lemn este cel al rezistentei la cutremure. Apoi, putem vorbi, printre altele, de eficienta energetica atat pe timpul iernii, cat si pe durata sezonului cald. Lemnul este un bun izolator termic si reduce considerabil cheltuielile cu consumul de energie electrica/gaze naturale/lemne de foc pentru incalzirea locuintei pe timpul iernii. Apoi, pe timpul sezonului cald, casele din lemn constituie un loc ideal pentru a scapa de arsita verii.

Mai multe detalii

Contact

Cristian Chiforescu

tel.0751590068